Vakantiehuis Le Marche huren

omgeving

Op 25 minuten afstand van ons huis ligt Fano. Een prachtige stad met veel afwisseling. Van cultuur, muziek en winkelen tot verschillende soorten strand. Voor ieder wat wils.

Op 8 minuten afstand liggen de prachtige stadjes Mombaroccio en Cartoceto.
Op 10 minuten afstand van het huis ligt de middeleeuwse stad Fossombrone. Hier vindt je een mooie Burcht die over de stad en de Metauro-valei uitkijkt.

Vlak bij Fossombrone bevindt zich de immens diepe Furlo Gorge. Je kunt hier heerlijk wandelen.

In dezelfde omgeving als Furlo ligt, op 20 minuten afstand van ons huis, het prachtige stadje Urbino. Met ongelofelijk mooie gebouwen, pleinen en uitzichten, met name vanaf het park boven de stad, mag je Urbino absoluut niet missen. Je kunt er fantastisch eten en genieten van het mensenkijken vanaf een van de terrassen. Urbino heeft een van de oudste universiteiten van de wereld.

Andere steden in de buurt zijn Pesaro, Jesi, Macerata, Ascoli Piceno en San Leo

Voor natuurliefhebber kun je verder wandelen in de Monti Sibillini. Een bergketen op ruim een uur rijden afstand, met prachtige natuurschoon. Je waant je er in de Alpen. Er zijn hoogvlakten, met prachtige vergezichten.

Voor de strandliefhebbers ligt een uur rijden in zuidelijke richting de Riviera delle Conero. Hier vindt je schilderachtige oude badplaatsjes op hoge klifkusten, met mooie strandjes in kleine baaitjes. 

Meer info over de Marken kun je vinden in de blauwe klapper in het huis en op:

www.lemarche.com