Vakantiehuis Le Marche huren

beschrijving vakantiehuis

Hieronder vind je meer informatie over het huis bij Fontecorniale. We hebben het begin 2001 gekocht. De vorige eigenaren waren al begonnen met het opknappen. Wij hebben dit in onze smaak afgemaakt. Hieronder zie je het resultaat hiervan. Hoe we het kochten en wat we er aan gedaan hebben kunt u in het album genaamd "verbouwing" in linker menu vinden.

uitzicht vanuit tuin bij terras
uitzicht vanuit tuin bij terras

Het grondstuk is ruim vier en een halve hectare met veel bos, mooie uitzichten en veel privacy. Een deel is vrij steil, maar er is een ruime tuin en een olijfgaard.

Het huis is ruim 100 jaar oud met smaak en liefde gerestaureerd en ingericht. Om het huis ligt een tuin met veel fruit-, noten- en olijfbomen. De tuin ligt op het zuiden dus er is de hele dag zon, maar dankzij de vele bomen is er altijd voldoende schaduw voor heel warme dagen. Het zwembad wordt verwarmd middels een speciaal dekzeil en is geheel omheind voor de veiligheid.

 

Indeling huis: Entree via grote ronde deur in ruime woonkeuken met schitterend plafond en ruime doorgang naar zitkamer met grote openhaard (totaal ruim 60 vierkante meter. Totale huis ruim 180 vierkante meter).

Aan de tuinzijde openslaande deuren naar het terras en de tuin. Er hangt nog de atmosfeer van eeuwen geleden. In de loop van de tijd is met hulp van buurman Giorgio, die op een paar honderd meter woont de tuin opgeknapt. Hij maait het gras regelmatig en onderhoudt de olijfbomen. Daarnaast houdt hij een oogje in het zeil als er niemand aanwezig is.


 

Op de benedenverdieping is er nog een badkamer met toilet, wastafel en zitbad met douche. Onder de ruime trap naar eerste verdieping is een berghok met wasmachine, vaatwasser en koelkast. Verder zijn er op de begane grond nog 2 tweepersoons slaapkamers.

 

Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers (16 en 14 vierkante meters). Daarnaast een kleinere slaapkamer. Verder een ruime badkamer met toilet en douche.

Alle moderne comfort als centrale verwarming met designradiatoren, nieuwe elektrische installatie, gastank onder de grond (1000 liter hogedruk LPG), wateraansluiting op publieke net en een eigen bron met pomp om de olijfbomen (40 stuks) en tuin te sproeien zijn aanwezig. Er mag in de wijde omgeving niet meer gebouwd worden wat garandeert dat het zijn authentieke sfeer zal behouden. De natuur is beschermd met unieke vegetatie en veel wild.

 

Er is Wifi aanwezig.

 

Er bestaat de mogelijkheid tot het laden van Elektrische Auto's. Dit kan in overleg.

 

Het huis ligt erg rustig en heeft bijzonder veel privacy. Echter niet in de “middle of nowhere”, want op 500 meter ligt het gehucht Fontecorniale. Dit heeft een mooi pleintje, met een eeuwen oud kerkje.

Voor winkels,restaurants en echte drukte moet je 10 minuten auto rijden (Montefelcino of Mombaroccio). Het strand is 25 minuten rijden.

Golfbanen: Chique par 3 oefenbaan op 20 minuten (Fano), prachtige 18-holes banen bij Rimini en Ancona.